Delite povezavo do košarice
S povezavo za deljenje lahko ta košarico odprete z katere koli naprave in s katerega koli mesta
Preprosto skopirajte spodnjo povezavo in jo pošljite, na primer po e-pošti, da jo odprete na drugi napravi. Ta košarica bo nato povezana z drugo napravo in jo boste v prihodnje lahko urejali tudi tam. Za to ni potrebna registracija ali ustvarjanje računa.
Če nam želite omogočiti vpogled v vašo košarico, npr. da bi z nami obravnavali vsebino ali pojasnili morebitna vprašanja, nam prosim ne pošiljajte te povezave za deljenje. Namesto tega v 2. koraku naročila shranite svoje ime, tako bomo lahko vpogledali v vašo košarico.
Pred pošiljanjem povezave nujno upoštevajte tudi naslednja pomembna navodila na tej strani.
Z delitvijo povezave lahko svojo košarico na primer …
■ nadaljujete z urejanjem na drugi napravi, npr. preklopite s službenega računalnika na tablico v dnevni sobi ali obratno
■ pred oddajo naročila omogočite partnerju ali partnerki, da ga pregleda in uredi
■ dostopate do njega tudi po izbrisu vseh piškotkov v brskalniku
Opombe
■ E-poštna sporočila, ki vsebujejo izključno povezave, pogosto samodejno končajo v mapi za neželeno pošto. Po potrebi na to opozorite prejemnika povezave.
■ Ob kliku na povezavo se na drugem napravi ne naloži kopija košarice, temveč prav ta ista košarica. Ta je nato povezana z več napravami. Spremembe (npr. izdelki ali naslov), ki jih opravite na eni napravi, so tako vidne tudi ob odprtju košarice na kateri koli drugi povezani napravi.
■ Če je ob odpiranju povezave na ciljni napravi že ustvarjena lastna košarica (npr. z drugimi izdelki ali naslovnimi podatki), se ta po potrditvi po potrebi prepiše. Kasnejši dostop pa je mogoče zagotoviti tako, da se za drugo košarico ponovno shrani povezava za deljenje.
■ Spremembe v košarici (npr. izdelki ali naslov) vedno izvajajte le na eni napravi hkrati, saj lahko sicer pride do nenamernega prepisovanja sprememb.
■ Upoštevajte, da je po delitvi na drugi napravi na voljo tudi polna funkcionalnost košarice, vključno s praznjenjem košarice ali oddajo naročila s kontaktnimi podatki, ki ste jih morda že vnesli.
■ Zato povezavo delite le po dogovoru z osebami, ki jim zaupate.
■ Povezavo naprave s košarico lahko prekinete tako, da v brskalniku izbrišete piškotke. Upoštevajte, da takrat ne boste več imeli dostopa do košarice, razen če ta ni povezana še z drugimi napravami ali če ste pred tem shranili povezavo za deljenje.
nazaj v košarico
