Jaga ostukorvi linki
Jagamislinki abil saate seda ostukorvi avada igalt seadmelt ja igast asukohast
Kopeerige lihtsalt allpool olev link ja saatke see näiteks e-kirjaga, et seda teisel seadmel avada. See ostukorv seotakse seejärel teise seadmega ja seda saab edaspidi ka seal edasi töödelda. Selleks ei ole vaja registreeruda ega kontot luua.
Kui soovite meile oma ostukorvi sisu näidata, näiteks selle sisu arutamiseks või küsimuste selgitamiseks, palun ärge saatke meile seda jagamislingi. Salvestage selle asemel oma nimi teises tellimisetapis, siis saame teie ostukorvi sisu vaadata.
Enne lingi saatmist lugege kindlasti läbi ka järgmised tähtsad juhised sellel lehel.
Linki jagades saate oma ostukorvi näiteks …
■ jätkata selle töötlemist teisel seadmel, nt minna tööarvutilt üle elutoas olevale tahvelarvutile või vastupidi
■ lasta oma partneril seda enne saatmist üle vaadata ja muuta
■ avada seda ka pärast kõigi küpsiste kustutamist oma brauserist
Märkused
■ E-kirjad, mis sisaldavad ainult linke, satuvad sageli automaatselt rämpsposti kausta. Vajaduse korral teavitage sellest lingi saajat.
■ Lingile klõpsates ei laadita teisele seadmele ostukorvi koopia, vaid just see sama ostukorv. See on seotud mitme seadmega. Seega on ühel seadmel tehtud muudatused (nt tooted või aadress) nähtavad ka siis, kui ostukorvi avatakse mõnel teisel seotud seadmel.
■ Kui sihtseadmes on lingile klõpsamisel juba olemas oma ostukorv (nt teiste toodete või aadressiandmetega), kirjutatakse see pärast kinnituse küsimist vajaduse korral üle. Hilisemat juurdepääsu saab aga tagada, salvestades teise ostukorvi jaoks omakorda jagamislingi.
■ Tehke ostukorvi muudatusi (nt tooted või aadress) alati ainult ühel seadmel korraga, sest vastasel juhul võib toimuda muudatuste tahtmatu ülekirjutamine.
■ Pange tähele, et pärast jagamist on teisel seadmel samuti kättesaadav ostukorvi täielik funktsionaalsus, sealhulgas ostukorvi tühjendamine või tellimuse saatmine koos kontaktandmetega, mille olete võib-olla juba sisestanud.
■ Jagage linki seetõttu ainult pärast kokkulepet isikutega, keda usaldate.
■ Seadme seostamise ostukorviga saate tühistada, kustutades oma brauserist küpsised. Pange tähele, et sel juhul ei ole teil enam juurdepääsu ostukorvile, kui see ei ole veel seotud teiste seadmetega või kui te pole enne seda jagamislingi salvestanud.
tagasi ostukorvi juurde
