🚚 Dodávka téměř do všech zemí
🌍 Čeština ▼
🔎
🛒  Navicon

Sdílet odkaz na košík

Pomocí odkazu pro sdílení můžete tento nákupní košík otevřít z jakéhokoli zařízení a z jakéhokoli místa

Jednoduše zkopírujte níže uvedený odkaz a odešlete jej například e-mailem, abyste jej mohli otevřít na jiném zařízení. Tento nákupní košík se poté propojí s jiným zařízením a v budoucnu jej tam budete moci dále upravovat. K tomu není nutná registrace ani vytvoření účtu.

Pokud nám chcete umožnit nahlédnout do vašeho nákupního košíku, např. abyste s námi probrali jeho obsah nebo vyjasnili nějaké otázky, neposílejte nám prosím tento odkaz pro sdílení. Místo toho si v 2. kroku objednávky uložte své jméno, abychom mohli nahlédnout do vašeho nákupního košíku.

Před odesláním odkazu si prosím bezpodmínečně přečtěte také následující další důležité informace na této stránce.

Sdílením odkazu můžete svůj nákupní košík například…
■ dále upravovat na jiném zařízení, např. přejít z firemního počítače na tablet v obývacím pokoji nebo naopak
■ nechat zkontrolovat a upravit svým partnerem či partnerkou před odesláním
■ otevřít i po vymazání všech souborů cookie ve vašem prohlížeči

Poznámky

■ E-maily obsahující výhradně odkazy často automaticky končí ve složce se spamem. V případě potřeby na to upozorněte příjemce odkazu.
■ Při otevření odkazu se na jiném zařízení nenačte kopie nákupního košíku, ale přesně tento nákupní košík. Ten je pak propojen s více zařízeními. Změny (např. u položek nebo adresy) provedené na jednom zařízení jsou tak viditelné i při otevření nákupního košíku na kterémkoli z ostatních propojených zařízení.
■ Pokud je při otevření odkazu na cílovém zařízení již vytvořen vlastní nákupní košík (např. s jinými položkami nebo adresními údaji), bude tento po potvrzení případně přepsán. Pozdější přístup však lze zajistit tak, že pro druhý nákupní košík uložíte opět odkaz pro sdílení.
■ Změny v nákupním košíku (např. položky nebo adresa) provádějte vždy pouze na jednom zařízení najednou, jinak může dojít k nechtěnému přepsání provedených změn.
■ Mějte na paměti, že po sdílení odkazu bude na druhém zařízení k dispozici také plná funkčnost nákupního košíku, včetně vyprázdnění košíku nebo odeslání objednávky s kontaktními údaji, které jste případně již zadali.
■ Odkaz proto sdílejte pouze po domluvě s osobami, kterým důvěřujete.
■ Propojení zařízení s nákupním košíkem můžete zrušit vymazáním souborů cookie ve svém prohlížeči. Upozorňujeme, že poté již nebudete mít k nákupnímu košíku přístup, pokud není propojen s dalšími zařízeními nebo pokud jste si předtím neuložili odkaz pro sdílení.

🛒 zpět

zpět do košíku

❯
×