Del lenken til handlekurven
Med delingslenken kan du åpne denne handlekurven fra hvilken som helst enhet og hvor som helst
Kopier ganske enkelt lenken nedenfor og send den for eksempel via e-post for å åpne den på en annen enhet. Denne handlekurven blir da koblet til den andre enheten og kan også redigeres der i fremtiden. Det er ikke nødvendig å registrere seg eller opprette en konto for dette.
Hvis du ønsker å gi oss innsyn i handlekurven din, for eksempel for å diskutere innholdet med oss eller avklare spørsmål, må du ikke sende oss denne delingslenken. Lagre i stedet navnet ditt i det andre trinnet i bestillingsprosessen, så kan vi se handlekurven din.
Før du sender lenken, må du også lese de følgende, viktige merknadene på denne siden.
Ved å dele lenken kan du for eksempel …
■ fortsette å redigere på en annen enhet, f.eks. bytte fra firmacomputeren til nettbrettet i stuen eller omvendt
■ la partneren din sjekke og redigere den før du sender den av gårde
■ åpne den selv etter at du har slettet alle informasjonskapsler i nettleseren din
Merknader
■ E-poster som utelukkende inneholder lenker, havner ofte automatisk i spam-mappen. Gjør eventuelt mottakeren av lenken oppmerksom på dette.
■ Når lenken åpnes på en annen enhet, lastes ikke en kopi av handlekurven inn, men nettopp denne handlekurven. Den er da koblet til flere enheter. Endringer (f.eks. varer eller adresse) gjort på én enhet vil dermed også være synlige når handlekurven åpnes på en av de andre tilknyttede enhetene.
■ Dersom det allerede finnes en egen handlekurv på målenheten når lenken åpnes (f.eks. med andre varer eller adresseopplysninger), vil denne eventuelt bli overskrevet etter bekreftelse. Senere tilgang kan imidlertid sikres ved at delingslenken lagres for den andre handlekurven.
■ Foreta endringer i handlekurven (f.eks. varer eller adresse) alltid bare på én enhet om gangen, da det ellers kan oppstå utilsiktet overskriving av endringene.
■ Vær oppmerksom på at etter deling vil den fulle handlekurvfunksjonaliteten også være tilgjengelig på den andre enheten, inkludert muligheten til å tømme handlekurven eller sende bestillingen med de kontaktopplysningene du eventuelt allerede har lagt inn.
■ Del derfor lenken kun etter avtale med personer du stoler på.
■ Du kan oppheve koblingen mellom en enhet og en handlekurv ved å slette informasjonskapslene i nettleseren din. Vær oppmerksom på at du da ikke lenger har tilgang til handlekurven, med mindre den fortsatt er koblet til andre enheter eller du har lagret delingslenken på forhånd.
tilbake til handlekurven
