Dalīties ar groza saiti
Izmantojot kopīgošanas saiti, jūs varat atvērt šo iepirkumu grozu no jebkuras ierīces un jebkurā vietā
Vienkārši nokopējiet zemāk esošo saiti un nosūtiet to, piemēram, pa e-pastu, lai atvērtu to citā ierīcē. Šis iepirkumu grozs tiks saistīts ar citu ierīci, un turpmāk to varēs turpināt apstrādāt arī tajā. Reģistrācija vai konta izveide šim nolūkam nav nepieciešama.
Ja vēlaties mums ļaut apskatīt jūsu iepirkumu grozu, piemēram, lai apspriestu tā saturu vai noskaidrotu jautājumus, lūdzu, nenosūtiet mums šo kopīgošanas saiti. Tā vietā 2. pasūtījuma solī ievadiet savu vārdu, tad mēs varēsim apskatīt jūsu iepirkumu grozu.
Pirms saites nosūtīšanas noteikti ņemiet vērā arī turpmākos svarīgos norādījumus šajā lapā.
Daloties ar saiti, jūs varat, piemēram, …
■ turpināt apstrādāt citā ierīcē, piemēram, pārejot no uzņēmuma datora uz planšetdatoru viesistabā vai otrādi
■ pirms nosūtīšanas ļaut savam partnerim vai partnerei to pārbaudīt un rediģēt
■ atvērt pat pēc visu sīkdatņu dzēšanas savā pārlūkprogrammā
Norādes
■ E-pasti, kuros ir tikai saites, bieži vien automātiski nonāk mēstuļu mapē. Vajadzības gadījumā par to informējiet saites saņēmēju.
■ Atverot saiti, citā ierīcē netiek ielādēta iepirkumu groza kopija, bet tieši šis pats iepirkumu grozs. Tādējādi tas tiek saistīts ar vairākām ierīcēm. Izmaiņas (piemēram, preces vai adrese), kas veiktas vienā ierīcē, ir redzamas arī tad, ja iepirkumu grozu atver kādā no pārējām saistītajām ierīcēm.
■ Ja, atverot saiti mērķa ierīcē, tajā jau ir izveidots atsevišķs grozs (piemēram, ar citām precēm vai adreses datiem), tas pēc apstiprinājuma saņemšanas var tikt pārrakstīts. Tomēr vēlāku piekļuvi var nodrošināt, saglabājot kopīgošanas saiti arī pašai otrajai preču grozam.
■ Izmaiņas iepirkumu grozā (piemēram, preces vai adrese) vienmēr veiciet tikai vienā ierīcē vienlaikus, jo pretējā gadījumā var notikt neparedzēta izmaiņu pārrakstīšana.
■ Ņemiet vērā, ka pēc saites kopīgošanas otrajā ierīcē būs pieejamas visas iepirkumu groza funkcijas, tostarp groza iztukšošana vai pasūtījuma nosūtīšana ar kontaktinformāciju, ko, iespējams, jau esat ievadījuši.
■ Tāpēc kopīgojiet saiti tikai pēc saskaņošanas ar personām, kurām uzticaties.
■ Ierīces saistību ar iepirkumu grozu varat atcelt, dzēšot sīkdatnes savā pārlūkprogrammā. Ņemiet vērā, ka pēc tam vairs nevarēsiet piekļūt iepirkumu grozam, ja vien tas nav saistīts ar citām ierīcēm vai ja iepriekš neesat saglabājuši kopīgošanas saiti.
atpakaļ uz iepirkumu grozu
