Distribuie linkul către coșul de cumpărături
Cu ajutorul linkului de partajare, puteți accesa acest coș de cumpărături de pe orice dispozitiv și din orice locație
Pur și simplu copiați linkul de mai jos și trimiteți-l, de exemplu, prin e-mail, pentru a-l deschide pe un alt dispozitiv. Acest coș de cumpărături va fi apoi sincronizat cu celălalt dispozitiv și va putea fi editat în continuare și de acolo. Nu este necesară înregistrarea sau crearea unui cont pentru aceasta.
Dacă doriți să ne permiteți accesul la coșul dvs. de cumpărături, de exemplu pentru a discuta conținutul acestuia cu noi sau pentru a clarifica anumite întrebări, vă rugăm să nu ne trimiteți acest link de partajare. În schimb, salvați-vă numele în pasul 2 al procesului de comandă, astfel încât noi să putem vizualiza coșul dvs. de cumpărături.
Înainte de a trimite linkul, vă rugăm să luați în considerare neapărat și următoarele indicații importante de pe această pagină.
Prin partajarea linkului, puteți, de exemplu, să vă continuați cumpărăturile…
■ să continuați să îl editați pe un alt dispozitiv, de exemplu, să treceți de la computerul de la serviciu la tableta din sufragerie sau invers
■ să îl verificați și să îl editați împreună cu partenerul sau partenera dvs. înainte de a-l trimite
■ să îl accesați chiar și după ștergerea tuturor cookie-urilor din browserul dvs.
Note
■ E-mailurile care conțin exclusiv linkuri ajung adesea automat în folderul de spam. Dacă este cazul, atrageți atenția destinatarului asupra acestui lucru.
■ La accesarea linkului, pe celălalt dispozitiv nu se încarcă o copie a coșului de cumpărături, ci exact același coș. Acesta este apoi conectat la mai multe dispozitive. Modificările (de exemplu, articole sau adresă) efectuate pe un dispozitiv vor fi vizibile și la accesarea coșului de cumpărături de pe oricare dintre celelalte dispozitive conectate.
■ În cazul în care, la accesarea linkului pe dispozitivul de destinație, există deja un coș de cumpărături propriu (de exemplu, cu alte articole sau date de adresă), acesta va fi suprascris, după confirmare, dacă este cazul. Totuși, accesul ulterior poate fi asigurat prin salvarea linkului de partajare chiar pentru celălalt coș de cumpărături.
■ Efectuați modificările în coșul de cumpărături (de exemplu, articole sau adresă) întotdeauna pe un singur dispozitiv la un moment dat, deoarece altfel pot apărea suprascrieri neintenționate ale modificărilor.
■ Rețineți că, după partajare, pe celălalt dispozitiv sunt disponibile, de asemenea, toate funcționalitățile coșului de cumpărături, inclusiv golirea coșului sau trimiterea comenzii cu datele de contact pe care le-ați introdus deja.
■ Prin urmare, partajați linkul numai după ce v-ați consultat cu persoane în care aveți încredere.
■ Puteți dezactiva asocierea unui dispozitiv cu un coș de cumpărături ștergând cookie-urile din browserul dumneavoastră. Rețineți că, în acest caz, nu veți mai avea acces la coșul de cumpărături, cu excepția cazului în care acesta este asociat cu alte dispozitive sau dacă ați salvat în prealabil linkul de partajare.
înapoi la coșul de cumpărături
